Agility

AGILITY FÖR NYBÖRJARE
Tycker du det är tråkigt att promenera varje dag på ett och samma ställe? Har din hund luktat på allt möjligt i ditt område? Agility kan vara ett roligt substitut för promenader eller ett perfekt sätt att komma igång med din egen och hundens träning. Det är kombination av motion och mentalträning för både dig och din hund (ingen tror det men det är sant! 😊). Kom och prova på!
Eftersom agility är godkänd som sport enligt Skatteverket går det att använda den som friskvård 😊 (kolla med ditt företag).

AGILITY FORTSÄTTNING
Kan din hund hopp, däck och tunnel och kombination av de tre? Driver den framåt på hinder och är sugen på belöning? Vill ni lära er slalom och kontakthinder? Då är detta kursen för er! Kom och fortsätt träna med era hundar hos oss på Strömstad Brukshundklubb! Fantastiskt ställe, fantastiska hundar och fantastiska medlemmar 😊
När: 7/9 kl 18.30. Mer information om denna kursen hittar du här.

Var: Strömstad Brukshundklubb Erlandseröd 8, 45297 Strömstad

Hur länge: 1 gång per vecka, 6 tillfällen, 1 timme/gång.
Pris: 900:- + medlemsskap i klubben betalt till klubbens BG 5903-7135 eller SWISH 123 093 97 28

Varmt välkomna såväl ungdomar som pensionärer! 😊