Agilitykurser – Valp, Nybörjare och Fortsättning

INTRODUKTION TILL AGILITY FÖR VALPAR
Har du gått en valpkurs och skulle vilja fortsätta med agility kurs men din hund är fortfarande under 12 månader? Valpar är inte färdigväxta och deras skelett formas fortfarande,  därför måste man vara försiktig och gå varsamt fram i träningen med valpen.
Mål: Den här kursen är riktad mot valpar och deras ägare som vill börja med agility men tycker det är långt att vänta tills hunden blir 1 år gammal. Kursen omfattar olika övningar som stärker er relation och förbereder din valp för vidare träning.
Start: Onsdag 13/6 kl 18:30

Krav: En valp, giltig vaccination

AGILITY FÖR NYBÖRJARE
Agility kan vara ett roligt substitut för promenader eller ett perfekt sätt att komma igång med din egen och hundens träning. Det är kombination av motion och mental träning för både dig och din hund. Kom och prova på!
Mål: Ni lär er de flesta agility hindren och hur viktigt belöning och tajming är.
Start: 16 april kl. 18:30

Krav: Hundar min 1 år gamla, giltig vaccination

AGILITY BLÅBÄR (fortsättning från 2017):

Kan din hund alla agility hinder? Driver den framåt på hinder och är sugen på belöning? Vill ni lära er handling och olika byte? Då är detta kursen för er! Kom och fortsätt träna med era hundar hos oss på Strömstad Brukshundklubb!

Mål: På fortsättning lär ni er olika byte, hopp och tunnel övningar och något ”extra” 🙂

Start: Måndag 4/6, kl 18:30

Krav: Hundar som kan alla agility hinder (förutom gunga), giltig vaccination.

Eftersom agility är godkänd som sport enligt Skatteverket går det att använda den som friskvård (kolla med ditt företag).

Var: Strömstad Brukshundklubb Erlandseröd 8, 45297 Strömstad

Hur länge: 1 gång per vecka, 6 tillfällen, 2 timmar/gång.

Pris: 900:- + medlemsskap i klubben betalt till klubbens BG 5903-7135 eller SWISH 123 093 97 28

Kontakt: Marta tel: 0727329664, email: agility.stromstadbhk@gmail.com (helst på email).

Välkomna!