Klubben

Vi har vår verksamhet på Erlandseröd, längst ner på Prästängens industriområde. Här finns vår klubbstuga, en stor apellplan och skogen ligger alldeles intill.

Alla medlemmar är välkomna att använda apellplan när helst det passar. I boden finns material för bland annat rallylydnad och agility. Låna gärna men ställ tillbaka allting efter avslutat träning.

Vatten finns på klubbstugans gavel mot vägen. Vatten och toalett finns även inne i stugan. Obs att vattnet stängs av i slutet av oktober.

Lås
Vi har satt lås på grinden till apellplanen för att undvika att planen används som allmän rastgård. Nya medlemmar får koden genom att kontakta styrelsen. Koden byts regelbundet och information mailas då ut till alla som är medlemmar i klubben. Glöm alltså inte att ange en mailadress när medlemskapet tecknas.

Vägbeskrivning: Erlandseröd 8

Kontakta oss: stromstadsbrukshundklubb@gmail.com