Unghundskurs

Vi träffas måndagen den 14 augusti kl.18-20 på Strömstads brukshundklubb vid Erlandseröd. Vi kommer att börja inomhus, men det är bra om hunden är med för vi kommer att göra några övningar utomhus också.

Kursen är på 6 gånger. Ett kurstillfälle blir det miljöträning med övningar på stan och en gång kommer vi att spåra i skogen. De andra gångerna är vi på klubben. Detta är datumen för tillfällena:

Mån 14/8: Klubben

Lördag 19/8: Spår  i skogen, eller söndag 20/8 spår i skogen. Ni kan redan nu fundera på vilket datum som passar er bäst, några spårar på lördagen och några på söndagen.

Mån 21/8: Klubben

Mån 28/8:  Klubben

Söndag 3/9: Stadspromenad

Mån 11/9: Avslutning klubben

Kurskostnad: 900 kr + medlemsskap i brukshundklubben, fika ingår. För mer info om medlemskap gå in under fliken Klubben, Medlemskap.

Man anmäler sig genom att maila mig namn, adress, telnr, personnummer och mailadress. Samt namn, ålder och ras på hunden. Min mailadress är certains@hotmail.com

Avgiften betalas till klubbens bankgiro: 5903-7135 eller Swish 1230939728. Det är viktigt att ni skriver vad betalningen gäller.

Att tänka på vid varje kurstillfälle:

• Ta med vaccinationsintyg. Endast vid första kurstillfället.
  • Ta med lättuggat, mjukt godis, tex köttbulle, korv, osv och leksak. Ej pipleksak.
  • Vattenskål och vatten.
  • Vanligt koppel, ej Flexikoppel.
  • Bra skor och väderanpassade kläder.

Om du är förhindrad att komma är jag tacksam om du meddelar mig, gärna via sms. Undrar ni över något får ni bara höra av er.

Jag ser fram emot att få träffa er!

Välkomna!