Vandra med hund!

Har du lust att kombinera friluftsliv, en vacker naturupplevelse och kvalitetstid med din hund?

Varmt välkommen på vandrings längs Bohusleden 26-27 augusti med Strömstad Brukshundsklubb!
Vandringen börjar på lördagen 26 augusti kl 12 vid Tolvmannstegen. Vi följer leden över vindpinade granithällar 188 m o h (ta med kikare!) och senare genom skogsklädda dalar ned till Håvedalen. Från Håvedalen vandrar vi på grusvägar och mjuka skogsstigar till Sandvattnet. Vandringen tar c:a 7 timmar med pauser. Det är kuperad och varierad terräng, längd 17 km.

Sandvattnet är ett högt beläget tjärn. Där finns ett utmärkt vindskydd, grillplats och utedass. Här övernattar vi, badar och grillar.
På söndagen startar vi vandringen efter frukost. Efter en kortare dagsetapp på c:a 2 timmar når vi Krokstrand där vi avslutar vandringen kl 12.

Transport, mat och ev. tält diskuterar vi tillsammans oss fram till bästa lösningen vid ett möte före vandringen. Vid mötet går vi igenom packning, att vandra med hund, lite första hjälpen och annat matnyttigt. Vandringen sker till självkostnadspris (mat mm) och du ska vara medlem i Strömstad Brukshundsklubb.

Max antal deltagare: 6 personer
Turguide: Anna Fronth
Anmälan via sms till Anna: 072 2078312 med ditt namn samt hundens namn och ålder.