Vardagslydnad

För dig som behöver förbättra vardagslydnaden för ett härligt hundägarskap och fortsätta ha kul med din hund.

8 tillfällen med start torsdag den 22/3 kl 18:30- ca 20:30
Vi kommer att vidareutveckla grunderna och öka på kraven på hunden att komma på inkallning, vidareutveckla er kontakt, samarbete & följsamhet. Vi kommer att träna stadga och hantering samt passivitet. Vi tränar på hundmöten och att hunden skall kunna gå ordentligt i koppel utan att dra. Vi kommer att ha teori vid nästan varje tillfälle i slutet av kvällen och vid ett tillfälle med miljöpromenad/aktivering på en helgdag där vi bestämmer dag & tid tillsammans.
Din hund bör vara från ca 7 månader och uppåt. Alla vaccinationer skall ha tagits till kurstillfället och vaccinationspapper visas upp första gången.
22/3, 29/3 (skärtorsdag), 5/4, 12/4, 19/4, 3/5, 10/5
Plus ett tillfälle för miljöpromenad.

Pris: 1000 kr + medlemskap i brukshundklubben. För mer info om medlemskap gå in under fliken Klubben, Medlemskap.
Man anmäler sig genom att maila mig ert namn, adress, telnr, personnummer och mailadress. Samt namn ålder, namn och ras på hunden till mig på mejladress daisy.kvick@hotmail.com
Avgiften betalas till klubbens bankgiro: 5903-7135 eller Swish 1230939728. Det är viktigt att ni skriver vad betalningen gäller.
Om ni undrar över något kontakta mig Daisy Kvick Karlsson på mob: 0704-190642

Varmt välkomna!