Apellplan

Vi har en stor och fin apellplan som alla medlemmar är välkomma att använda. I boden finns material för bland annat rallylydnad och agility. Låna gärna men ställ tillbaka allting efter avslutat träning.

Vatten finns på klubbstugans gavel mot vägen. Vatten och toalett finns även inne i stugan. Obs att vattnet stängs av i slutet av oktober.

Lås
Vi har satt lås på grinden till planen för att undvika att planen används som allmän rastgård. Låset har gjort stor nytta och kommer därför att fortsätta hänga kvar. Nya medlemmar får koden genom att kontakta styrelsen. Koden byts regelbundet och information mailas då ut till alla som är medlemmar i klubben. Glöm alltså inte att ange en mailadress när medlemskapet tecknas.