Hoopers

Välkommen att anmäla dig och din hund till hooperskurs för nybörjare!

Tid: Tisdagar kl 18:00 – 19:30 med start 5 april.

Fem kurstillfällen: 5, 12, 19 och 26 april samt 3 maj 2022.

Instruktör: Jenny Burdén (se nedan för mer information om Jenny)

Antal platser: 6

Avgift: 1 250 kr. Kursavgiften betalas när du fått besked om att du kommit med på kursen. Swisha eller sätt in pengar på klubbens bankgiro, se nedan. För att delta ska du vara medlem i Strömstad brukshundsklubb.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till stromstadsbrukshundklubb@gmail.com. Skriv ditt namn och telefonnummer, hundens namn, ras och ålder.

OBS anmälan är bindande.

Presentation Jenny Burdén
”Jag har hållit på med hund i många år och hund är det jag brinner för. Hooper var något jag fastande för då alla hundar och människor kan utöva det, så då valde jag att utbilda mig till hoopersinstruktör. Utöver detta håller jag också på att utbilda mig till hundinstruktör & hundpsykolog på Hundens hus. Hoopers är en sport som lämpar sig för alla olika hundar, stora som små, gamla som unga. Detta är en sport som är skonsam för hundens kropp då det inte är några hopp. Sporten kräver inte att föraren ska springa utan hunden lär sig att lyssna på sin förare. Hoppers är en sport som skapar en fantastisk kontakt mellan förare och hund genom positiv belöning.”

Klicka och läs om hundsporten hoopers här!