Lydnadskurs

Kursen riktar sig till den som vill tävla i startklass och även träna några av momenten i lydnadsklass 1. Det blir framför allt grundträning inför momenten och även tävlingstänk, kedjor, belöningssystem och helhet. För att nå resultat behöver deltagarna träna själva mellan kurstillfällena. Ingen tidigare tävlingserfarenhet krävs för att vara med på kursen.

Datum: 17 september och 1 oktober.

Tid: kl 10:30 – 15:30

Instruktör: Helena Lindhe

Antal platser: 6

Anmälan: Skicka ett mail till stromstadsbrukshundklubb@gmail.com. Skriv ditt namn och telefonnummer, hundens namn, ras och ålder. OBS anmälan är bindande.

Kursavgift: 1 350 kr. Betala kursavgiften senast sju dagar efter besked om att du kommit med på kursen så behåller du din plats. Swisha eller sätt in pengar på klubbens bankgiro, se nedan. För att delta ska du vara medlem i Strömstads brukshundsklubb.