Medlemsskap

Strömstad Brukshundsklubb är en lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben. Brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare med närmare 60 000 medlemmar. Det är en demokratisk förening där medlemmarna väljer styrelser på olika nivåer (lokalt, regionalt och riksnivå). Det finns stadgar (regler) som är antagna av medlemmarna och sätter ramarna för verksamheten.
Här kan du ladda ner stadgar för lokalklubbar i Brukshundklubben.

Som ordinarie medlem i Strömstads Brukshundklubb får du:

• Fri tillgång till klubbens appellplan
  • Delta på alla klubbens aktiviteter
  • Delta i aktiviteter i Tanums brukshundklubb
  • Tidningen Brukshunden 6 ggr/år
  • Olycksfallsförsäkring vid träning
  • 10% rabatt hos Agria Djurförsäkring
  • Mer förmåner här: Medlemsförmåner – Svenska Brukshundklubben

Bli medlem

För att bli medlem klickar du på länken nedan och väljer ”Strömstads brukshundklubb” https://brukshundklubben.membersite.se

Om du saknar svenskt personnummer: Skicka ett mail till medlem@brukshundsklubben.se med namn, adress, telefonnummer och födelsedatum. Skriv att du vill bli medlem i Strömstads brukshundklubb. Skicka en kopia till stromstadsbrukshundklubb@gmail.com. Det kan ta lite tid innan du får en inbetalningsavi eftersom det är stor belastning på SBK centralt just nu, på grund av nytt datasystem för registrering av medlemskap.