Nose work steg 2

På den här kursen försvårar vi inomhus- & behållarsök samt introducerar de sista två momenten utomhussök och fordonssök. Vi tränar i större sökområden, introducerar högre och fler doftgömmor samt tittar närmare på hur vi som förare påverkar vår hund. Vi går in på tävlingsregler och avslutar kursen med en skojtävling i två moment. Kursen ges i samarbete med Goviks hundakademi.

Datum: Torsdagar den 15/9, 22/9, 29/9, 6/10 samt 13/10

Tid: Klockan 19:10–20:30

Kostnad: 1 450 kr. Kursavgiften betalas senast en vecka efter besked om att du kommit med på kursen. Swisha eller sätt in pengar på klubbens bankgiro, se nedan. För att delta ska du vara medlem i Strömstad brukshundsklubb.

Instruktör: Karin Oxenwaldt

Förkunskaper: Nose work steg 1 eller motsvarande kunskaper.

Anmälan: Skicka ett mail till stromstadsbrukshundklubb@gmail.com. Skriv ditt namn, adress, telefonnummer, personnummer samt hundens namn, ålder och ras.

Max 6 deltagare.

OBS Anmälan är bindande.